Chirurgia Cosmetica a Ochilor

     

Radiochirurgia -Noua Generatie de Chirurgie Cosmetica a Ochilor

Astazi, oricine isi doreste sa arate mai tanar, iar ochii sunt cei mai importanti pentru look-ul dumneavoastra. Din pacate, insa, in zona ochilor apar primele semne ale imbatranirii. Lasarea pleoapelor, “pungile de sub ochi” si ridurile va pot fura frumusetea, facandu-va sa pareti si sa va simtiti imbatranit, inainte de vreme. Multumita radiochirurgiei puteti da timpul inapoi.

Radiochirurgia utilizeaza energia de frecventa inalta pentru efectuarea de incizii cosmetice microscopice. Radiochirurgia inchide cu delicatete vase sanguine, canale limfatice si terminatii nervoase, permitand proceduri chirurgicale incredibil de precise si fara sangerari. Recuperarea post-operatorie este rapida, confortabila si cu minime vatamari, daca acestea exista, ce faciliteaza revenirea la activitatile zilnice.

Cu mai putine traume in zona ochilor, pacientii ce au suferit interventii radiochirurgicale se recupereaza si se pot bucura mai rapid de rezultatele cosmetice decat pacientii ce au suferit proceduri chirurgicale clasice. Procedura radiochirurgicala dureaza mai putin si este eficienta in multe tipuri de chirurgie cosmetica a ochilor, incluzand:

“Pungi” nedorite sau piele in exces in zona superioara sau inferioara a pleoapelor

  • Lasarea pleoapelor
  • Excrescente pe pleoape
  • Riduri in jurul ochilor
  • Pozitionarea gresita a pleoapelor

Cel mai convenabil, radiochirurgia poate fi efectuata de cele mai multe ori la cabinetul doctorului. Cu toate aceste avantaje aduse de radiochirurgie, de ce sa mai asteptati pentru a va recapata tineretea?

 

eyes

 

Intrebari si Raspunsuri despre Radiochirurgie

Ce este Radiochirurgia?

Radiochirurgia reprezinta trecerea undelor radio de frecventa ultra-inalta in tesutul moale, cu scopul efectuarii de incizii chirurgicale fine. Termenul de “radio” chirurgie este utilizat deoarece frecventa de 4MHz este mai mare decat frecventa AM utilizata de radiouri, dar mai mica decat frecventa folosita in televiziune si lasere.

Prin ce se diferentiaza radiochirurgia de chirurgia cosmetica clasica?

Deoarece radiochirurgia foloseste undele radio in loc de bisturiu, pot fi efectuate incizii foarte fine si foarte precise. Doar celulele tesutului din imediata vecinatate a sarmei electrodului folosit sunt afectate, aceste fiind vaporizate in loc de taietura prin presiunea bisturiului. Bisturiul sau foarfecele strivesc tesutul, rezultand sangerari si terminatii nervoase deschise, ceea ce duce la o recuperare lunga si dureroasa. Laserele sunt mai putin delicate decit radiochirurgia, producand arderi excesive la nivel de tesut. Acest lucru duce la o vindecare lenta cu mai multe iritatii, inflamatii si disconfort.

Este radiochirurgia mai buna decat chirurgia cosmetica clasica?

Rezultatele oricarui tip de chirurgie cosmetica depind de pacient si doctor. Totusi, radiochirurgia poate avea aceleasi rezultate ca si chirurgia traditionala cu sangerare minima si mai putina distrugere la nivelul tesutului. Deoarece undele radio sunt folosite in locul bisturiului, acestea produc si coagularea vaselor sanguine pe masura ce fac inciziile fine. Sangerarea este, in consecinta, minima, deci invinetirea, inflamatiile si disconfortul post-operator sunt mai mici. Timpul de recuperare este, de obicei, mai mic decat in chirurgia traditionala iar riscul de aparitie a cicatricilor este mai mic sau chiar eliminat.

Trebuie sa merg la spital pentru radiochirurgie?

In functie de medic, puteti suporta interventiile radiochirurgicale in cabinetul acestuia. In oricare caz, o noapte de spitalizare este rar necesara.

Pot fi un candidat/candidata pentru radiochirurgie?

Oricine doreste sa-si imbunatateasca aspectul este un posibil candidat. Intrebati-va medicul pentru a afla mai multe detalii despre modul in care radiochirurgia poate lucra in beneficiul dumneavoastra.