Estetic / Pelleve / Radiochirurgie

PelleFirm® System

Sistemul™ PelleFirm oferă un tratament non-invaziv, fara durere pentru organism, rezultatul fiind o piele mai fina precum si imbunatatirea temporara a aspectului celulitei. Piesa de mana  PelleFirm este unul din accesoriile  integrante a generatorului Pellevé® S5 RF ale carui piese de mana Pelleve sunt indicate in tratamentul non invaziv de reducere a  ridurilor faciale fine pană la moderate.

Acest sistem inovator este format din două piese de mână.  Capetele de masaj mecanic pentru tratarea zonelor cu celulita si diametrul de dimensiuni mari pentru organism ridica temperatura in țesut până la 45 de grade Celsius. Caldura creta astfel in straturile profunde ale pielii genereaza o tensionare a fibrelor de colagen si teoretic procesul de ”tightening” continua inca 6 luni.

PelleFirm este indicat in aproape orice zona a corpului fiind ideal pentru zonele cu problem ex. abdomen, brate, fese si coapse și poate fi folosit pe toate tipurile de piele. Ca si Pellevé, tratamentul corpului PelleFirm este eficient, oferind rezultate vizibile cu nici o durere și fara timp mort pentru pacient.

“Multi dintre pacientii mei solicita acest tratament pentru pielea lasata ale bratelor, mainilor, abdomenului, coapselor și zona fesieră. Rezultatele cu sistemul PelleFirm sunt remarcabile și superioare comparativ cu oricare alte dispozitive de conturare a corpului sau rejuvenare ale pielii pe care le-am folosit în practica mea. Am observat rezultatele tratamentului PelleFirm în doar cateva  tratamente. Sunt un utilizator foarte multumit iar pacientii mei pur si simlu sunt incantati.”

– Josephine Hernandez, MD, Dermatologist

 

pellefirm-logo2

pellefirm-product-new

pellefirm-ba-test

land31-pdf  Brosura PelleFirm