Denta / Medical / Radiochirurgie / Uncategorized / Veterinar

SURGITRON® 4.0MHz Dual RF/120 IEC

Generatorul radiochirurgical ellman Surgitron 4.0 Dual RF/120 IEC este o sursa compacta de energie prin curenti de inalta frecventa, care poate fi utilizat pentru diverse proceduri chirurgicale. Acest lucru este obtinut prin selectarea de la panoul frontal a formelor de unda si nivelurilor de putere. Toate selectarile se realizeaza prin intermediul butoanelor de comanda si al LED-urilor care dau operatorului feedback-ul de stare. Nivelul de putere pentru fiecare procedeu este indicat de display-urile numerice de pe panoul frontal, care afiseaza de asemenea si informatii referitoare la autotestare si monitorizare. Acest display se sincronizeaza cu mecanismele de control, pentru a nu permite functionarea atunci cand este afisat mesajul FAIL (intrerupere a functionarii). Puterea de iesire finala este controlata cu ajutorul intrerupatorului tip pedala si/sau dispozitivului manual cu 3 intrerupatoare (butoane). Toate reglarile de pe panoul frontal, procedura si nivelurile puterilor la iesire sunt stocate intr-o memorie interna. Sunt disponibili atat electrozi monopolari, cat si bipolari. Aceasta unitate este astfel conceputa incat sa respecte standardele internationale si romanesti de securitate.

Surgitron® 4.0 Dual RF™ – IEC3A-S30

Complet cu accesorii standard, incluse:

  • DF-FSC# – Pedala dubla cu cablu, actionare Mono si Bipolar
  • IEC-NPC – Antena cu protectie (electrod neutru izolat) cu cablu de conectare, autoclavabila
  • IEC-BC/I – Cablu bipolar (set cablu de legatura bipolar 3 buc, sterile)
  • IEC-3FHPB – Piesa de mana cu 3 (trei) butoane si cablu monopolar (actionare de la buton sau pedala de picior)autoclavabila
  • DSEP40 – Set electrozi medicali asortati, 8 tipuri, sterili, diametrul 1/16″ si include cate 5 buc din fiecare tip de electrod, respectiv: A2D,A8D,B1D,B2D,C3D,D8D (40 electrozi/cutie)
  • IEC-HP1 – Piesa de mana fara buton cu cablu, actionata de la pedala, autoclavabila
  • IEC- PC220 – IEC Cablu alimentare 220v
  • J1 – Pensa bipolara autoclavabila lungime 9.5cm, 0.4mm diametru
  • IEC3A-SL1 – Manual instructiuni de utilizare 4.0 Dual RF/120 IEC (engleza si romana)

 

land31-pdf SURGITRON® Dual RF/120 IEC