Extirparea Venelor Faciale

     
Metoda eficienta si confortabila de extirpare a venelor faciale cu timp minim de recuperare Terapeutul dumneavoastra acum despre tratamentul radiochirurgical de extirpare a venelor faciale Puteti scapa usor si rapid de venele inestetice de pe fata dumneavoastra

Acum puteti elimina acele mici si inestetice, rosii-violete “vene paianjen” care apar pe fata sau alte parti de pe corpul dumneavoastra – usor si rapid, cu timp de recuperare si disconfort minim. Se numeste radiochirurgie. Radiochirurgia utilizeaza energie de frecventa inalta pentru a produce incizii microscopice si extrem de precise. Intepaturile extrem de fine si predictibile efectuate cu ajutorul radiochirurgiei rezulta in vindecare rapida, cicatrici minime sau inexistente si imbunatatirea imediata a infatisarii dumneavoastra. Cea mai buna parte a radiochirurgiei este ca poate fi efectuata chiar in cabinetul terapeutului.

Intrebati-va medicul chiar astazi despre radiochirurgie.

Intrebari si Raspunsuri

Q: Cum functioneaza radiochirurgia?

A: Radiochirurgia reprezinta trecerea undelor radio de frecventa ultra-inalta in piele pentru eliminarea (necrozarea) venelor faciale. Termenul “radio” chirurgie este utilizat deoarece frecventa este mai mare decat cea a radiourilor AM dar mai mica decat cea utilizata in televiziune. Radiochirurgia permite efectuarea de strapungeri foarte fine si precise. Un fir subtire, micro-izolat, este introdus usor in venele nedorite. Doar celulele tesutului din imediata vecinatate a electrodului sunt afectate.

Q: Cum difera radiochirurgia de celelalte proceduri de extirpare a venelor faciale?

A: Laserele si cauterele sunt mai putin delicate decat radiochirurgia si pot cauza arsuri excesive la nivel de tesut. Acest lucru duce la o vindecare lenta, cu mai multe iritatii si inflamatii. Scleroterapia (injectarea de fluide pentru cicatrizarea venelor) nu este doar dificila dar poate avea si complicatii serioase.

fill2_m2

Q: Trebuie sa ma internez pentru radiochirurgie?

A: Puteti beneficia de proceduri radiochirurgicale si in cabinetul medicului-ambulator. Procedura nu dureaza decat cateva minute. De obicei, se utilizeaza doar anestezia locala. Nu veti simti decat o senzatie de gadilat iar sangerarea este minima.

Q: Ca pacient, ce inseamna radiochirurgia pentru mine? Care sunt beneficiile?

A: Radiochirurgia inseamna rezultate estetice excelente si consistente, cu minimum de vanatai, umflaturi, cicatrici sau alte complicatii. In plus, radiochirurgia este gentila, eficienta si cu un timp minim de recuperare.

fill2_f2

Q: Ce trebuie sa fac dupa ce am suferit o interventie radiochirurgicala?

A: Doar spalati zona de cateva ori pe zi si aplicati o lotiune calmanta sau cu aloe. Machiajul poate fi aplicat dupa 24 de ore.

Q: Cum stiu daca radiochirurgia este potrivita pentru mine?

A: Oricine cu vene faciale si care doreste sa-si imbunatateasca infatisarea este un posibil candidat. Intrebati-va medicul. Dupa o scurta examinare, medicul dumneavoastra poate determina daca radiochirurgia va poate fi sau nu benefica.

Q: Am nevoie de programare?

A: Din moment ce tratamentul dureaza doar cateva minute, medicul dumneavoastra va poate examina si efectua procedura pe durata aceleiasi vizite. Pentru cazuri mai grave, o vizita separata poate fi necesara.

Q: De cate sedinte am nevoie?

A: Depinde de numarul de vene prezente. Ocazional, o a doua vizita scurta poate fi necesara.

 

Nose0103